Joulu on lahjojen antamisen aikaa

perjantai 09.12.2022

Tänä jouluna Kiantama oy ei lähetä joulukortteja tai anna fyysisiä lahjoja, vaan suuntaamme joulumuistamiset kahteen eri hyväntekeväisyyskohteeseen:

  • Maailman poikkeukselliset kriisit ovat pitkittyneet ja pistäneet monen nuoren entistä lujemmalle. Liian moni nuori on jäänyt huolineen yksin ja vaikutukset voivat kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Mieli ry tekee tärkeää työtä mielenterveyden ongelmien kanssa kamppailevien nuorten hyväksi mm. auttamalla ehkäisemään nuorten yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä ja tarjoamalla ilmaisen keskustelupalvelun: Sekasin-chatin. Keskustelupalveluun tulee vuosittain noin 170.000 yhteydenottoa nuorilta. Tällä hetkellä vain noin joka viidenteen yhteydenottoon pystytään vastaamaan. Lahjoitusvaroilla voidaan esimerkiksi hankkia lisää päivystäviä työntekijöitä keskustelupalveluun. Lue lisää: https://mieli.fi/

 

  • Talouden muutokset ja kohonneet elinkustannukset ovat saaneet aikaan sen, että yhä useampi lapsiperhe joutuu karsimaan menoistaan ja myös joulun vietosta. Olemme mukana Suomussalmen Yrittäjien hyvän mielen joulukeräyksessä, jolla tuetaan vähävaraisia suomussalmelaisia perheitä näin joulun alla.

 

  • Työntekijöitämme muistimme ylimääräisellä palkallisella vapaalla, joka pidettiin porukalla itsenäisyyspäivän alla 5.12. Tehdas ja toimisto olivat tuolloin kiinni ja kiantamalaiset lepäsivät, harrastivat tai tekivät jouluvalmisteluja – kukin mielensä mukaan.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein rauhallista ja herkullista joulunaikaa!