Kiantama Oy:n toimitusjohtajalla on yrityksen hallituksen ja omistajien luottamus

torstai 01.02.2024

Tiedote

Julkaistu: 31.01.2024, 15:08
Kiantama Oy

 

Pitkän tutkinnan jälkeen syyttäjälaitoksen Pohjois-Suomen alueen syyttäjät ovat nostaneet syytteet törkeästä ihmiskaupasta Kiantama Oy:n toimitusjohtajaa Vernu Vasuntaa vastaan.

Vasunta ja Kiantama Oy kiistävät kaikki syytteet.

”Tähän johtanut prosessi on ollut raskas, mutta olen toimitusjohtajana pyrkinyt kaikessa toiminnassani noudattamaan Suomen lakeja. En ole tietoisesti koskaan osallistunut laittomuuksiin. Olen toiminut vilpittömällä mielellä ja uskon, että oikeudenkäynti todistaa minut syyttömäksi”, Vernu Vasunta sanoo.

Kiantama Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Sipilän mukaan Suomessa kukaan ei ole syyllinen, ennen kuin asia on oikeudessa käsitelty, vaikka julkisuuden kautta asiasta on voinut saada erilaisen kuvan. Sipilän mukaan Vernu Vasunta nauttii yrityksen hallituksen sekä omistajien täyttä luottamusta ja jatkaa tehtävissään normaalisti.

”Tässä vaiheessa toivon työrauhaa Kiantama Oy:lle ja sen henkilöstölle. Oikeudenkäyntiä odotellessa emme anna haastatteluja, eikä meillä ole antaa lisätietoja asian tiimoilta. Katsomme prosessin rauhassa läpi”, Sipilä toteaa.

 

Hallituksen puheenjohtaja Matti Sipilä, mattij.sipila@gmail.com

Kiantama Oy valmistaa ja kehittää korkealaatuisia marjatuotteita ja raaka-aineita elintarvike-, luontaistuote- ja kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Tarjoamme kaikkia tuotteitamme myös luomulaatuna.