Kaikki tuotteet

Valmistamme ja kehitämme korkealaatuisia marjatuotteita ja raaka-aineita elintarvike-, luontaistuote- ja kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Toimintatapamme ja jalostusprosessimme ovat luontoa arvostavia ja suurin osa käyttämistämme raaka-aineista on pohjoisen puhtaasta luonnosta käsin poimittuja kotimaisia metsämarjoja. Tarjoamme kaikkia tuotteitamme myös luomulaatuna raaka-aineen saatavuuden puitteissa. Toimintamme perusajatuksena on huomion kiinnittäminen raaka-aineiden ja lopputuotteiden turvallisuuteen sekä ravintoarvojen ja luontaisen maun ja värin säilymiseen. Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, säilöntäaineita eikä torjunta-aineita. Tuotteemme ovat puhtaita ja terveellisiä - vuoden ympäri!

Kuivatut marjat

Kuivattujen marjojen valmistuksessa käytetään aina ensiluokkaista, puhdistettua marjaa. Kuivattuja marjoja on saatavilla kokonaisina ja rouheena.

Lue lisää

Pakastemarjat IQF

Herkulliset IQF-pakastemarjat on valmistettu laadukkaasti, jotta marjojen irtonaisuus, maku ja terveysominaisuudet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Marjajauheet

Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa. Spraykuivatut marjajauheet valmistetaan 100 % marjamehutiivisteestä spraykuivaamalla.

Lue lisää

Mehutiivisteet, NFC-mehut, siirapit

Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita. NFC-mehut on puristettu suoraan marjasta, jolloin marjan luonnollinen maku säilyy hyvin.

Lue lisää

Marjapyreet ja -soseet

Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Marjasose sisältää hedelmälihan ja mehun lisäksi myös kuoret ja siemenet.

Lue lisää

Makeat marjat

Makeat marjat on valmistettu laadukkaista marjoista, joihin on imeytetty sokeria ennen kuivausta. Makeita marjoja on saatavana kokonaisena kuivattuna sekä rouhittuna.

Lue lisää