Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marja-aronia
Marja-aronia sopii raaka-aineeksi mehujen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjat sopivat hyvin hyytelön ja hillon valmistukseen marjan sisältämän pektiinin vuoksi. Marja sopii erinomaisesti yhteen esim. mustaherukan kanssa. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Marja-aronia sisältää muun muassa C- ja E-vitamiinia sekä ravintokuitua.
Kiantaman marja-aroniat tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen lähimaista kuten Liettuasta ja Puolasta. Marja-aroniaa on saatavana marjajauheena myös luomulaatuna.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Mustikka
Mustikka sopii raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Mustikka on vähärasvainen ja erinomainen E-vitamiinin ja kuidun lähde. Metsämustikka sisältää nelinkertaisen määrän antosyaaniyhdisteitä pensasmustikkaan verrattuna.
Kiantaman metsämustikat ovat käsin poimittuja metsämustikoita Suomesta ja Ruotsista. Mustikkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Puolukka
Puolukka soveltuu raaka-aineeksi mm. mehujen, hillojen, marjakeittojen, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Puolukka on runsaskuituinen ja vähärasvainen marja, joka sisältää mm. C- ja E-vitamiinia.
Kiantaman puolukat ovat suomalaisia käsin poimittuja luonnonmarjoja. Puolukkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Variksenmarja
Variksenmarja sopii yksin tai yhdistettynä muiden marjojen kuten mustikan ja mustaherukan kanssa mehuihin, marjakeittoihin, hilloihin, hyytelöihin, marjajauheisiin sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Variksenmarja on hyvä ravintokuidun lähde. Variksenmarja sisältää myös runsaasti vitamiineja ja flavonoideja. Variksenmarja sisältää antosyaaniyhdisteitä lähes yhtä paljon kuin metsämustikka.
Kiantaman variksenmarjat ovat suomalaisia käsin poimittuja metsämarjoja. Variksenmarjaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Karpalo
Karpalo soveltuu raaka-aineeksi mm. mehujen, marjakeittojen, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Karpalo soveltuu erittäin hyvin hillojen, hyytelöiden ja marmeladien valmistukseen sen sisältämän pektiinin vuoksi, mikä edistää hyytelöitymistä. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Karpalo on hyvä C-vitamiinin ja kuidun lähde sekä luonnostaan vähäsokerinen.
Kiantaman karpalot ovat pääasiassa soilla villinä kasvavaa isokarpaloa. Karpalot ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen eri EU-maista. Karpaloa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Lakka
Lakat soveltuvat hillojen, mehujen, keittojen ja jälkiruokien valmistukseen. Lakka soveltuu myös vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen sekä arvokas lakan siemenöljy sopii erinomaisesti kosmetiikkasovellusten käyttöön.
Lakka on hyvä kuidun ja vitamiinien lähde. Erityisesti lakan siemenöljy on E-vitamiinipitoista. Lakka sisältää myös runsaasti C-vitamiinia.
Satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Kiantaman lakka on suomalaista tai ruotsalaista käsinpoimittua luonnon marjaa. Lakkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Mustaherukka
Mustaherukka soveltuu raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Mustaherukka on erittäin kuitupitoinen ja sisältää runsaasti C- ja K-vitamiineja. Mustaherukassa on myös E-vitamiinia ja se on erinomainen kaliumin lähde. Mustaherukan tumma väri kertoo, että se sisältää myös runsaasti antosyaaneja.
Kiantaman mustaherukat tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Suomesta sekä lähimaista. Mustaherukkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Punaherukka
Punaherukka sopii raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Punaherukka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Punaherukka sisältää myös K-vitamiinia ja kaliumia sekä runsaasti kuitua.
Kiantaman punaherukat tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Suomesta sekä lähimaista. Punaherukkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.
Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Tyrni
Tyrni soveltuu raaka-aineeksi soseisiin, hilloihin, marjajauheisiin, mehuihin ja erilaisiin juomiin sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Tyrniöljy soveltuu ravintolisien ja kosmetiikan valmistukseen.
Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain. Se sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja, ravintokuituja sekä rasvahappoja. Tyrni sisältää painostaan noin 4–7 % marjalihan ja siementen öljyä, joka koostuu pääasiassa kerta- ja monityydyttymättömistä rasvahapoista.
Kiantaman tyrnit tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen eri EU-maista. Tyrniä on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.
Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.
Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.
Pihlajanmarja
Pihlajanmarja sopii raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Pihlajanmarjan maku pehmenee, jos sitä yhdistää esim. hilloissa makeampiin marjoihin. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Pihlajanmarjat sisältävät paljon C-vitamiinia sekä E-vitamiinia.
Kiantaman pihlajanmarjat ovat suomalaisia.