Sekä kuivattujen marjojen että makeiden marjojen valmistuksessa käytetään aina mahdollisimman ensiluokkaista, puhdistettua marjaa.

Quisque ut nisi. Nullam sagittis. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.

Kiantaman marjajauheet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja ne ovat 100 % marjaa.

Marjamehutiivisteet ovat 100 % luonnontuotteita, eikä niihin ole lisätty sokeria tai muita säilöntäaineita.

Marjapyreissä kuori ja siemenet erotetaan marjasta, jolloin vain mehu ja hedelmäliha jäävät lopputuotteeseen. Pyreet eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita.

Pakastemarjat puhdistetaan linjastolla, joka on varustettu metallinpaljastimella, värierottelijalla ja röntgenlaitteella.

Karpalo

Vaccinium oxycoccos

Karpalo soveltuu raaka-aineeksi mm. mehujen, marjakeittojen, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Karpalo soveltuu erittäin hyvin hillojen, hyytelöiden ja marmeladien valmistukseen sen sisältämän pektiinin vuoksi, mikä edistää hyytelöitymistä. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.

Karpalo on hyvä C-vitamiinin ja kuidun lähde sekä luonnostaan vähäsokerinen.

Kiantaman karpalot ovat pääasiassa soilla villinä kasvavaa isokarpaloa. Karpalot ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen eri EU-maista. Karpaloa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.

Käyttö
Ravintosisältö
Pakkaustiedot
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.