Mustaherukka
Mustaherukka soveltuu raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Mustaherukka on erittäin kuitupitoinen ja sisältää runsaasti C- ja K-vitamiineja. Mustaherukassa on myös E-vitamiinia ja se on erinomainen kaliumin lähde. Mustaherukan tumma väri kertoo, että se sisältää myös runsaasti antosyaaneja.
Kiantaman mustaherukat tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Suomesta sekä lähimaista. Mustaherukkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.