Mustikka
Mustikka
Vaccinium myrtillus
Mustikka sopii raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Mustikka on vähärasvainen ja erinomainen E-vitamiinin ja kuidun lähde. Metsämustikka sisältää nelinkertaisen määrän antosyaaniyhdisteitä pensasmustikkaan verrattuna.
Kiantaman mustikkatuotteiden raaka-aineena on käsin poimittu pohjoismainen metsämustikka. Mustikkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Käyttö
Ravintosisältö
Pakkaustiedot
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria
Tarjouspyyntö
x