Punaherukka
Punaherukka
Ribes rubrum
Punaherukka sopii raaka-aineeksi mehujen, hillojen, marjakeittojen, mehutiivisteiden, kuivattujen marjojen, marjajauheiden sekä vilja- ja meijerituotteiden valmistukseen. Marjojen jalostuksessa syntyvät sivuvirtajakeet soveltuvat esimerkiksi rehu- ja kosmetiikkasovelluksiin.
Punaherukka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Punaherukka sisältää myös K-vitamiinia ja kaliumia sekä runsaasti kuitua.
Kiantaman punaherukat tulevat marjatiloilta, joissa marjat on viljelty vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Marjat ovat satokaudesta ja saatavuudesta riippuen Suomesta sekä lähimaista. Punaherukkaa on saatavilla myös luomulaatuna tuotevalikoimasta riippuen.
Käyttö
Ravintosisältö
Pakkaustiedot
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria
Valitse ensin kategoria
Tarjouspyyntö
x