KIANTAMALLE KORKEIN BRC-LUOKITUS

perjantai 09.06.2023

Viimeisimmän, huhtikuun lopussa suoritetun auditoinnin tuloksena Kiantaman BRC-sertifikaatti on nyt AA-tasolla eli yrityksemme laadunhallinta ja tuoteturvallisuus on saanut parhaan mahdollisen luokituksen! Ensimmäisen kerran Kiantama sai BRC-sertifikaatin vuoden 2021 alussa ja sen jälkeenkin kehitystyötä on tehty jatkuvasti. Pienimpiinkin yksityiskohtiin pyritään kiinnittämään huomiota niin tuotantotilojen, dokumentinhallinnan kuin seurannan ja raportoinninkin osalta. ”BRC:n edellyttämistä valvontatoimista on tullut jo rutiinia ja kaikille talossa on selvää, miksi niitä tehdään”, toteaa toimitusjohtaja Vernu Vasunta.

”Erityisen ilahduttavaa oli, kun kokenut auditoija totesi, että asiat on meillä hoidettu esimerkillisesti ja että näin sitoutunutta henkilökuntaa harvoin näkee.”

KOKO HENKILÖKUNTA MUKANA TOIMINNAN KEHITTÄMISESSÄ

Henkilökunnan sitoutuneisuus näkyy hyvin mm. tehtyjen aloitteiden määrässä. Kiantamalla on käytössä aloitejärjestelmä, jossa jokainen voi tehdä kehitys- ja korjausehdotuksia omaan työhön tai yleiseen työn sujuvuuteen liittyen. Aloitteet käsitellään säännöllisesti ja laitetaan mahdollisuuksien mukaan toteutukseen. Kaikki kehitysehdotusten tekijät palkitaan rahallisesti tai tuotepalkinnoilla.

BRC-sertifikaattitodistus

 

BRC on kansainvälisesti tunnustettu elintarviketurvallisuusstandardi, ja tiettävästi toinen kahdesta vaativimmasta laajasti käytössä olevasta elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästä. Sertifikaatti palvelee kotimaan myynnin lisäksi erityisesti yrityksen vientiä.